Kalmar Minitriathlon

I går var det dags för Kalmar Minitriathlon som en försmak inför det som komma skall i morgon då 1500 deltagare ska ta sig runt Ironmanbanan här i Kalmar och på Öland.

Det var verkligen mycket folk ute för att följa de omkring 600 kämpar som tog sig igenom 380 meter simning, 18 km cykling samt 4.2 km löpning. Helt enkelt en tiondel av en riktig Ironman. Bilderna talar väl för sig själva, men vädret och Kalmar visade verkligen upp sig från sin bästa sida denna dag. Låt oss hoppas på en repris x 10 på Lördag då starten går redan klockan 07:00 på morgonen. Ser fram emot att se alla inspirerande idrottsmän och idrottskvinnor som då inledningsvis beger sig ut för en nätt runda på 3800 meter simning.

Gillar verkligen att det är precis alla som är med. Allt från den snabba polska grabben som gjorde det på dryga 48 minuter till lite mindre tränade vardagsmotionärer på en helt vanlig, högst ordinär cykel. Det handlar helt enkelt inte enbart om att vinna, utan om att delta och göra det med den äran!

Stort grattis till alla er som tog er i mål, och jag passar också på att rikta extra stora grattis till kollegorna Hanna, Emmi, Johan, Maria och Lars (har jag glömt någon?) som alla stod för mycket fina prestationer! Nästa år tänkte jag att ni skulle få sällskap av ingen mindre än mig själv!

”Life is like riding a bicycle: to keep your balance, you must keep moving.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>